De relaxte bruiloft met sharing diner van Cor Jan en Sanne


 

Veel bruidsparen kiezen een specifi eke sfeer of stijl voor hun bruiloft. Sanne van de Pol en Cor Jan Russcher gingen voor de industriële en moderne uitstraling van Het Centraal Ketelhuis.

“Vaak zijn trouwlocaties wat tuttig, oubollig bijna”, vindt Sanne. “Het Centraal Ketelhuis heeft juist een heel prettige sfeer. Bijna een soort huiskamergevoel. Het is mooi ingericht. Je hoeft er niets meer aan te doen."

En dan had de plek ook nog eens precies de gave industriële uitstraling die Sanne en Cor Jan aanspreekt. ,,Het was precies wat we zochten. Ook hadden we er nog niet eerder een bruiloft gehad, vrijwel al onze gasten waren er niet eerder geweest.”

Het stel had een duidelijk beeld van hun bruiloft. Sanne: “We wilden niet om 7.00 uur al uit de veren en een volgepland programma hebben. De bruiloft moest juist relaxt zijn. Dus hebben we het burgerlijk huwelijk een paar weken eerder gepland. Op onze trouwdag zelf zijn we na de ceremonie in de kerk naar Het Centraal Ketelhuis gegaan met onze gasten voor een borrel, diner en feest. We hadden gekozen voor een sharing diner, een leuke variant op een buffet en een formeel diner.”

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!