De Nieuwe Lekkerbek in het Centraal Ketelhuis


Wie kent Heel Holland Bakt niet? Het programma waar liefhebbers van eten en creatieve koks het tegen elkaar opnemen in de strijd om het lekkerste recept. Maar wat heeft dit nu te maken met het Centraal Ketelhuis. Dit: Heel Holland Bakt-presentator André van Duin presenteert het nieuwe kookprogramma De Nieuwe Lekkerbek. En dit programma wordt opgenomen in Het Centraal Ketelhuis! 

Frikandel met chocoladesaus

In het nieuwe kookprogramma presenteren kandidaten hun vernieuwende eetsensatie. In de eerste aflevering zie je bijvoorbeeld een chocandel, een frikandel met chocoladesaus. Het gaat er in dit programma om om buiten de gebaande paden te treden.  Alles kan, alles mag: zo lang het maar lekker en bovenal vernieuwend is. We zijn ons als mensen steeds meer bewust van wat we eten: we willen steeds meer duurzaam, maar vooral ook lekker eten. Ook hier wordt in het programma aandacht aan besteedt.

Uitleg over voeding

De presentatie is in handen van Marlijn Weerdenburg en André van Duin. Ook Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden is te zien in het nieuwe MAX-programma. Janny weet alles over voeding en geeft in het programma uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten. Verder bestaat de vakjury uit Robert Kranenborg, Daan Faber, Ellen Scholtens en Alain Caron. 

Het Centraal Ketelhuis als decor

Het Centraal Ketelhuis is met zijn industriële uitstraling de perfecte locatie voor dit tv-programma! Ben jij ook zo benieuwd naar het programma (en naar de chocandel)? De Nieuwe Lekkerbek is vanaf 1 augustus te zien op NPO1. Kun je meteen bekijken of het decor van het programma, Het Centraal Ketelhuis, jouw perfecte locatie is voor een zakelijk evenement of een bruiloft. 

Neem contact met ons op als je meer informatie wilt of zelf eens wilt komen kijken.

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!