Organiseer nu je eindejaarsfeest


Last minute deal! Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsborrel te organiseren. Boek voor 21 november je eindejaarsevenement en profiteer van 50% korting op de locatiehuur.

Sluit het jaar af met een eindejaarsfeest
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom met het organiseren van je eindejaarsfeest en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsfeest is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsfeest nu met collega's en/of met relaties viert, bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort gaat het zeker waardevol en gezellig worden!

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement, en denken graag mee over de perfecte invulling van de dag.

Wil jij deze deal niet missen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.