Organiseer nu je eindejaarsfeest


Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsfeest te organiseren. 

Sluit het jaar af met een eindejaarsfeest
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom met het organiseren van je eindejaarsfeest en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsfeest is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsfeest nu met collega's en/of met relaties viert, bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort gaat het zeker waardevol en gezellig worden!

Geef het nieuwe jaar een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement, en denken graag mee over de perfecte invulling van de dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!