Ga voor een stoere, industriële bruiloft


Opzoek naar een stoere locatie voor jullie trouwdag? Industrieel trouwen blijft hot! Natuurlijke materialen, vintage elementen, strakke lijnen, ruwe muren en een licht interieur zijn de basis voor een industriële bruiloft.

Waar moet jullie aan denken bij een industriële bruiloft? Uiteraard een geschikte locatie, waarbij jullie je de hele dag kunnen begeven in een bijzondere ruimte met een stoere uitstraling. Zo is een oud-ambachtspand waar alle oude elementen nog goed zichtbaar zijn zeker een goede optie. Deze panden hebben vaak de juiste look-and-feel.

Decoratie
Om jullie grote dag een extra tintje romantiek te geven is aanvullende aankleding een goede optie. De juiste decoratie kan veel met een locatie doen en de sfeer creëren die jullie voor ogen hebben. Zo kun zorgt het gebruik van lichte bloemen zachte kleuren in de styling voor extra romantiek. Uiteraard kun je ook de creativiteit de vrije loop laten en bijvoorbeeld gaan voor knalkleur.

Industriële trouwfoto’s
Nu jullie de grote dag op een industriële locatie doorbrengen, kunnen jullie de trouwfoto’s helemaal in stijl maken. In deze bijzondere panden zijn vaak verschillende unieke plekjes te vinden.  Zeker een stoere, maar ook romantische omgeving voor jullie trouwfoto’s.

Het Centraal Ketelhuis en het Oude magazijn
Het Centraal Ketelhuis gecombineerd met Het Oude Magazijn is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie in midden Nederland. De locaties hebben een perfecte ligging op De Wagenwerkplaats. Deze stoere omgeving is de uitstekende plek voor jullie bruiloft. Na de officiële ceremonie in Het Oude Magazijn kunnen jullie de bruidstaart aansnijden in het Centraal Ketelhuis. Door de combinatie van deze twee locaties hoef je niet te reizen, maar ben je ook niet de hele dag op dezelfde plek. Je geniet in het Centraal Ketelhuis van een heerlijk diner en viert hier ’s avonds jullie grote feest.

Enthousiast geworden over een stoere maar toch romantische bruiloft?

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.