Het garantiefonds voor evenementen


Ben jij ten huwelijk gevraagd? Of heb je iets anders leuks te vieren? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. In tijden van onzekerheid begrijpen wij van Het Centraal Ketelhuis maar al te goed dat dit misschien spannend is. Daarom hebben we het garantiefonds in het leven geroepen, waarin risico’s gedekt zijn. Zo kun jij veilig en zorgeloos aan de slag!

Garantiefonds voor boekingen vóór 1 augustus 2021
Jouw boeking geplaatst voor 1 augustus 2021? Dan zijn de oude voorwaarden en regels van het garantiefonds voor jou van toepassing. Klik op de button!

Bekijk de voorwaarden

Verzeker je van zekerheid!
Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en bied je de mogelijkheid om het evenement kosteloos te annuleren bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

Veiligheid staat altijd voorop
Naast ons garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent het afstand houden en hygiëne nauwlettend opgevolgd.

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan tot 10 dagen voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost, zonder opgave van reden. 10 dagen van te voren gaan wij er van uit dat het evenement 100% doorgaat. De voorbereidingen voor het evenement worden getroffen. Het evenement is bindend.

De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde.

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!