Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

High Beer Amersfoort

Even bijkletsen onder het genot van de lekkerste speciaalbiertjes of een leuk uitje met vrienden en/of vriendinnen? Ga voor een uitgebreide high beer arrangement met bijpassende smaakmakers! Van woensdag tot en met zondag te boeken in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort.

Wat is een high beer?

Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de tafeltjes bij de open haard. Kies jouw favoriete plekje en geniet van een high beer arrangement. De high beer bestaat uit een proeverij van twee lokale speciaalbiertjes per persoon naar keuze (uitbereiding is natuurlijk mogelijk!) en wordt geserveerd met de lekkerste smaakmakers! Kies jouw favoriete biertjes en geniet van smaakvolle hapjes zoals; borrelgarnituur, stukjes kaas, olijfjes, bruschetta's en broodjes met smeersels.

Reserveren

De high beer is verkrijgbaar voor slechts €14,95 per persoon (vanaf 2 personen), let op reserveer wel minimaal één dag van te voren. Ga je toch liever voor een high wine of een high tea? Ook dat is mogelijk, kies jouw favoriet!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!