Jubileum hip en handgemaakt-markt


Wie gek is op unieke, handgemaakte kwaliteitsproducten kan op 26 juni weer terecht op de Wagenwerkplaats. De Hip en Handgemaakt-markt beleeft dan alweer de vijfde editie in Amersfoort. 

Producten die met liefde zijn gemaakt en die je nergens anders vindt. Dat biedt de Hip en Handgemaakt-markt. De standhouders maken met gebruikte en nieuwe materialen de mooiste spullen. Van grafisch vormgevers met ontwerpen op textiel of (geboorte)kaartjes, tot mensen die sieraden, tassen of kleding maken. Zonder uitzondering unieke, handgemaakte items die niet in de winkel verkrijgbaar zijn. In de caravan van Nonart worden creatieve workshops gehouden en het is mogelijk om mee te haken aan de ‘Grootste gehaakte deken van de wereld’. Neem restjes wol mee en haak een paar granny squares voor dit leuke initiatief.

Bijkomen op het terras

Even uitgeshopt? Strijk dan neer op het terras van Het Centraal Ketelhuis voor een heerlijke lunch of een kopje koffie. Voor de kinderen ligt de Verkeerstuin om de hoek. Kortom, een heerlijk dagje uit.

Tijd & locatie

Zondag 26 juni 2016
Tijd 11.00 - 17.00 uur
De Wagenwerkplaats, gratis entree

Meer informatie: 
www.hhmarkt.nl.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!