Horecapersoneel gezocht! (Parttime – vrij/zat/zon)


Het Centraal Ketelhuis is het best bewaarde geheim van Amersfoort: een sfeervol lunchcafé gevestigd in een prachtig historisch pand op de Wagenwerkplaats. Tussen de historische panden bevind je je in een zeer ontspannen sfeer waarbij de uitgebreide menukaart voor ieder wat wils biedt. 

Vacature: medewerker bediening (parttime – vrij/zat/zon)
Je bent een echte gastvrouw/gastheer voor onze gasten. 's Ochtends maak je je lekkerste koffietjes en 's middags voorzie je onze gasten van heerlijke drankjes. Je draait, soms samen met collega's, soms zelfstandig de bar, staat onze gasten te woord, en als het echt druk is, serveer je drankjes en gerechten uit. Daarnaast horen ook voorraad aanvullen en schoonmaakwerkzaamheden (conform HACCP) tot het takenpakket.

Wie zoeken we?
Een flexibele en gastvrije collega met een enorme passie voor de horeca. Je bent een representatieve kracht die ons team kan versterken. Je voelt je thuis in de sfeer van het lunchcafé. Relevante werkervaring in de horeca is gewenst. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar tijdens onze openingstijden van woensdag tot en met zondag (overdag). Afwisseling genoeg in deze baan! Naast het werken in het lunchcafé zijn er ook mogelijkheden om te werken tijdens evenementen of bij het zusje van het Centraal Ketelhuis, het DLC Restaurant. Indien je hierin interesse hebt, laat het dan weten bij je sollicitatie.

Wij bieden jou:
Een unieke werkplek met een leuk team aan collega's met passie voor hun vak en waar met veel plezier wordt gewerkt.

Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar horeca@centraalketelhuis.nl.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!