Huwelijk met hoofdrol voor historisch treinstel en volkswagen-bus


Op zoek naar een industriële trouwlocatie stuitten Chris en Karina op Het Centraal Ketelhuis. De ideale plek voor hun intieme en persoonlijke bruiloft.

“We zijn getrouwd in het historische treinrijtuig ‘De Jules’ die naast Het Centraal Ketelhuis staat”, vertelt Karina. “De vader van Chris deed de ceremonie samen met de ambtenaar van de burgerlijke stand. Dat was al speciaal, maar doordat we met z’n allen in het treinstel zaten kreeg de ceremonie een extra intieme sfeer.” Na de ceremonie werd er getoost, gedineerd en gefeest in Het Centraal Ketelhuis.

“Alles was super geregeld. We hadden een partymanager die ons prima heeft verzorgd en alles goed  in de gaten hield.  Het uitgeserveerde driegangendiner verliep perfect en de trein en de dinertafels waren erg mooi aangekleed, compleet met verse bloemen." Extra bijzonder was dat Chris en Karina voor het feest een dj hadden geregeld die draaide vanuit een Volkswagenbusje binnen in Het Centraal Ketelhuis. "Dat vonden de gasten ook erg tof. We hebben van veel mensen gehoord dat ze het gebouw en interieur bijzonder vonden, het is mooi hoog. De stijl past perfect bij ons.”  

 

Jules huwelijk van Chris en Karina

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!