Willemijn en jurgen vieren huwelijk met verve in Centraal Ketelhuis 


Voor hun bruiloft konden Willemijn en Jurgen uit Utrecht lange tijd geen geschikte locatie vinden. Tot ze getipt werden over Het Centraal Ketelhuis.  
De twee gingen een keertje lunchen om de sfeer te proeven en waren meteen enthousiast. “Vooral de grote ramen die veel daglicht binnenlaten vonden we mooi", vertelt Willemijn. Ook de ruimte die Het Centraal Ketelhuis te bieden heeft, sprak het bruidspaar aan.

De grote dag van Willemijn en Jurgen bevatte onder meer een romantische fotoshoot, een uitgeserveerd diner, een receptie en een spetterend feest. Willemijn en Jurgen kijken met veel plezier terug op hun grote dag, die op doek is vastgelegd door  Ferdinand van Feest in Verve. “Naast een fantastisch aandenken was het ook een soort attractie tijdens het feest."

De reacties van gasten? Die waren louter positief  volgens het stel. "Bijvoorbeeld over de lekkere borrelhapjes. Zelf hebben we trouwens geen moment met een leeg glas gestaan. Veel vrienden die op onze bruiloft waren, gaven bovendien aan zeker nog eens langs te gaan in Het Centraal Ketelhuis voor een lunch of een high-tea. Dat is toch een leuk compliment."

verve huwelijk

Foto: Ferdinand, Feest in Verve

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!