'Trouwlocatie die bij ons past'


Romantische kastelen en landhuizen zijn er genoeg in de omgeving van Amersfoort. ,,Wij zochten een trouwlocatie die meer van deze tijd is en die bij ons past”, vertelt Patricia Sonius-Kruiniger. Zij en Martijn vonden hun trouwlocatie op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. 

Het stel gaf hun huwelijksdag een sterk persoonlijk karakter. ,,Dat begon al bij de locatie, die net als ons interieur thuis een industriële uitstraling heeft”, vertelt Patricia. ,,Ook de ceremonie was persoonlijk. Niet alleen de ambtenaar deed het woord, maar ook onze ouders en getuigen. Dat maakte dat er wel wat tranen van geluk vloeiden en dat we flink gelachen hebben.” De aanwezige familieleden en vrienden zagen het stel pas voor het eerst tijdens de ceremonie in Het Centraal Ketelhuis. De daggasten verrasten op hun beurt ook het bruidspaar. Ze hadden namelijk een trouwschilder geregeld, die de ceremonie op doek vastlegde. ,,Dat schilderij hangt nu boven de bank. Een heel speciale herinnering aan onze bruiloft.” 

Omdat de huwelijksreis naar Mexico zou gaan, wilden ze hun knalfeest afsluiten met een burrito uit een foodtruck. ,,Helaas bleek die midnightsnack erg kostbaar. De mensen van Het Centraal Ketelhuis regelden toen burrito’s uit eigen keuken die werden geserveerd vanaf een leuke bakfiets. Super meegedacht.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!