Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Op zondag 15 maart heeft het RIVM bekendgemaakt dat alle horcazaken in Nederland, waaronder het Centraal Ketelhuis in Amersfoort, tot en met 6 april de deuren moeten sluiten.

 “We vinden het ontzettend jammer dat we tijdelijk dicht moeten, maar we hebben daar natuurlijk alle begrip voor! Helaas zorgen de maatregelen er wel voor dat wij onze gasten voor een lange tijd moeten missen”, vertelt DLC-manager Kevin.

Koop een waardebon en ontvang het eerste drankje van het huis!

Gelukkig zijn jullie straks weer van harte welkom! Is er iemand in je omgeving die je wilt verrassen? Of kan jij niet wachten om lekker het terras op te gaan om te genieten van de zon? Klik hier en bestel een DLC-waardebon! Gezellig bijkletsen met vrienden en/of familie onder het genot van een lunch, borrel of high wine. Zo heb jij alvast iets leuks om naar uit te kijken en krijg je van ons het eerste drankje van het huis. Daarnaast steun je gelijk jouw favoriete horecazaak in een moeilijke tijd! Dat is nog eens een win-win situatie.

Tot snel

Vanaf zaterdag 21 maart kun je jouw DLC-waardebon bestellen via de hulptool op deze website, zo helpen we elkaar! We kunnen niet wachten om onze deuren te openen en jullie weer te mogen verwelkomen. Tot snel!

Bestel een waardebon

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!