Iedere zondag livemuziek!


Live optreden in het Centraal Ketelhuis

Kom gezellig langs en geniet iedere zondag tussen 14.00 en 17.00u van fijne easy listening-muziek! Ondertussen stel jij je favoriete lunch samen met het unieke mix'n match concept en/of geniet je van een gezellige borrel. En natuurlijk gaan wij rond met een lekker hapje van het huis.

Wil jij zeker zijn van een zitplek? In verband met de drukte en een beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren verplicht.

Reserveer een tafel

Het programma


Zondag 30 augustus - Hugo Sipps en Jair Stunt
Hugo Sips en Jair Stunt spelen een combinatie van gypsy jazz, Amerikaanse jazz en wereldmuziek. Er is veel ruimte voor improvisatie alle stijlen binnen de jazz van jaren 20 tot heden komen aan bod.

Zondag 6 september - Ronn van Etten
Ron van Etten is het liefst de hele dag bezig met het maken van muziek! Geïnspireerd door rock, blues en allerlei actuele gebeurtenissen in de wereld. Een artiest dus die je niet wilt missen.

Zondag 13 september - Pianist Patrick Holleeder
Patrick speelt en arrangeert in uiteenlopende stijlen, van klassiek tot aan alle aanverwante stijlen binnen de Jazz, Pop- & Lichte Muziek. Een gezellig middagje met prachige muziek gegarandeerd!

Zondag 20 september - Trio Sabana - Let op! Eenmalig van 13.00 tot 16.00 uur

Zondag 27 september - Tessa Spaaij

Zondag 4 oktober - Madelief en Sander
Het Amersfoortse duo Madelief en Sander spelen samen akoestische sets en relaxede tunes. Geniet van uiteenlopende covers van Norah Jones tot Jose James, in een eigen jasje.

Zondag 11 oktober - Ronn van Etten
Ron van Etten is het liefst de hele dag bezig met het maken van muziek! Geïnspireerd door rock, blues en allerlei actuele gebeurtenissen in de wereld. Een artiest dus die je niet wilt missen.

Zondag 18 oktober - Chasin'Fingers
Chasin' Fingers (Patrick Holleeder en Leen de Heer) speelt in alle mogelijke stijlen, waaronder Jazz, Easy Listening, Ballads, Blues, Funk en Latin waarbij zij zowel met een moderne als met een klassieke opvatting kunnen musiceren.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!