Iedere zondag livemuziek in Amersfoort!


Live optredens in het Centraal Ketelhuis

Kom gezellig langs en geniet iedere zondag tussen 14.00 en 17.00u van fijne easy listening-muziek! Ondertussen stel jij je favoriete lunch samen met het unieke mix'n match concept en/of geniet je van een gezellige borrel. En natuurlijk gaan wij rond met een lekker hapje van het huis. Wil jij zeker zijn van een zitplek? In verband met de drukte en een beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren verplicht.

Reserveer een tafel

HET PROGRAMMA

Afgelast: Zondag 18 oktober - Chasin'Fingers

Afgelast: Zondag 25 oktober - Hugo Sips

Afgelast: Zondag 1 november - Duo Les Fabuleuses 

Afgelast: Zondag 8 november - Madelief Twilt

Zondag 15 november - Trio Sabana
Sabana is een latin-en gipsy jazz-trio dat met veel passie het publiek niet onberoerd laat met hun zonnige, weemoedige en opzwepende muziek.

Zondag 22 november - Bernard Broque
Bernard Broque's songs zijn vol van passie, emotie, warmte en overgave, soms troosteloos en mysterieus, maar altijd met een pakkende melodielijn. 

Zondag 29 november - Ron van Etten
Ron van Etten is het liefst de hele dag bezig met het maken van muziek! Geïnspireerd door rock, blues en allerlei actuele gebeurtenissen in de wereld. Een artiest dus die je niet wilt missen.

Zondag 6 december - Chasin Fingers
Chasin' Fingers (Patrick Holleeder en Leen de Heer) speelt in alle mogelijke stijlen, waaronder Jazz, Easy Listening, Ballads, Blues, Funk en Latin waarbij zij zowel met een moderne als met een klassieke opvatting kunnen musiceren.

Zondag 13 december - Duo Les Fabuleuses
Het gerenommeerde duo “Les Fabuleuses” bestaat uit veelzijdig violiste Wilma Thalen en pianiste Nicky ten Bosch. Twee muzikale duizendpoten die virtuoos en met passie hun instrument bespelen en ook zingen.

Zondag 20 december - Hugo Sips (Kerst repertoire)
Hugo Sips speelt een combinatie van gypsy jazz, Amerikaanse jazz, Italiaanse noten en wereldmuziek. Er is veel ruimte voor improvisatie, alle stijlen binnen de jazz van jaren 20 tot heden komen aan bod.

Zondag 27 december - Tessa Spaaij
Tessa is internationaal erkend als een van de meest authentieke vertolkers van de stijl die Django Reinhardt na heeft gelaten. Plezier staat altijd voorop, een dynamische en swingende show van hoge kwaliteit gegarandeerd.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!