Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7

Onze leverancier PuurDichtbij is terug en nu ook beschikbaar voor jou thuis! Circa 75% van wat we eten komt met een boot, vliegtuig of vrachtwagen uit het buitenland. Terwijl je bij jou om de hoek honderden boeren vindt. Dat is best raar toch?

Maak kennis met PuurDichtbij

Gelukkig is daar een oplossing voor; met PuurDichtbij kies je voor de lekkerste en meest smaakvolle producten gewoon van Nederlandse bodem. Je bestelt jouw boodschappen namelijk direct bij boeren uit de buurt. Zo voorkom je dat jouw eten duizenden CO² vervuilende kilometers heeft afgelegd voordat het op jouw bord beland! Wel zo vers, gezond en duurzaam. Daarnaast steun je ook nog eens de lokale boeren in een lastige periode #supportyourlocals.

Het lekkerste van eigen bodem!

Van kraakverse groenten tot amachtelijk gebakken brood en van de lekkerste vleessoorten tot het gezondste fruit. Bij PuurDichtbij vind je echt alle producten die je normaal ook in de supermarkt vindt. Het verschil? Dat vragen we je nog eens nadat je de producten geproefd hebt! 

Hoe werkt het?

Jij vult jouw kruiwagen en plaatst je bestelling online via de website, de boer oogst zijn producten en de boodschappen worden op een vaste dag bij jouw thuisbezorgd! Op dit moment levert PuurDichtbij in de regio’s: Amersfoort, Barneveld, Soest en Putten. En als je nu een bestelling plaats van meer dan €50,- dan wordt het ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en maak kennis met PuurDichtbij.

Ontdek PuurDichtbij

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!