Herinneringen ophalen in spooromgeving


Bij NS Leercentrum – het opleidingscentrum van de NS – gingen twee werknemers met pensioen. Over een feestlocatie werd niet lang nagedacht. Dat móest de Wagenwerkplaats worden, waar decennialang treinen werden onderhouden.

“Beide afscheidsfeesten hebben we gehouden in Het Centraal Ketelhuis”, vertelt Age de Jong. “Een historische locatie die ons past als een warme jas. En een sfeervolle omgeving waarin de verhalen over vroeger al snel loskomen.” De voorbereiding van de feesten verliepen ook soepel volgens De Jong. “Je kunt goed afspraken maken en ze denken in oplossingen. Ook kunnen we alles naar onze wens aanpassen, zoals de catering. De ene keer willen we exquise zalmhapjes serveren, maar een andere keer liever een bitterbal. Ze zijn daarin heel relaxt.”

Natuurlijk keek het NS Leercentrum bij het zoeken naar een locatie ook naar bereikbaarheid. “Collega’s komen vanuit heel Nederland om afscheid te nemen, dus dan is Amersfoort ideaal. Centraal in het land, waardoor iedereen erbij kan zijn. We merken ook dat mensen Het Centraal Ketelhuis een leuke plek vinden waar ze graag naartoe komen.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!