‘Ze hebben aan een woord genoeg’


Woningcorporatie Omnia Wonen nodigde al haar sociale partners uit voor een relatiedag in Het Centraal Ketelhuis. “De perfecte, ontspannen locatie voor het thema van de dag: ‘Een goed gesprek’.”

“Gemeente, maatschappelijk werk, politie, welzijn; als corporatie werken we met allerlei partijen samen”, vertelt Jopie Hup van Omnia Wonen. “Jaarlijks organiseren we een dag om met elkaar om tafel te gaan over de vraag: hoe bieden we onze huurders de best mogelijke huisvesting? Het Centraal Ketelhuis paste perfect bij het thema van deze relatiedag. Met gezellige zitjes en een moderne uitstraling heeft de locatie een huiselijke sfeer. Waar je heel ontspannen met elkaar in gesprek kunt gaan. We hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen, wat natuurlijk fijne opstekers zijn.”

Voorafgaand aan de dag werd Jopie bij de organisatie ondersteund door de locatiemanager van Het Centraal Ketelhuis. “Hij dacht echt mee. Gaf tips, dacht mee over een speelse opstelling. Vooraf, maar ook tijdens de dag had hij antwoord op alle vragen die ik op hem afvuurde. Ik stond er niet alleen voor, aan één woord had ik genoeg en het werd geregeld.”

 
Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!