Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Op zondag 28 augustus 2022 organiseert trouwlocatie het Centraal Ketelhuis in Amersfoort een open dag van 11:00 tot 14:00 uur speciaal voor aanstaande bruidsparen. Ben jij op zoek naar een trouwlocatie voor jullie bruiloft? Meld je vooraf aan, kies een voorkeurstijd en ontdek hét decor voor jullie grote dag!

Aanmelden open dag

Industriële trouwlocatie
Het Centraal Ketelhuis is één van de mooiste industriële trouwlocaties van Nederland. Deze officiciële trouwlocatie heeft een ruim terras, een prachtig interieur met authentieke details en is goed bereikbaar voor al jullie gasten. Stoer voor hem, romantisch voor haar!

Complete huwelijksdag op Het Centraal Ketelhuis
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van een schitterende huwelijksreportage. Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie. Natuurlijk staan wij deze dag klaar met een glaasje bubbels en een toffe goodybag om jullie te ontvangen! Stiekem al benieuwd? Bekijk onderstaande rondleiding en neem alvast een kijkje binnen.

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 25 september 2022
- Zondag 23 oktober 2022
- Zondag 20 november 2022

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk. Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!