Optreden fanfare maakt huwelijk Roald en Barbra helemaal af


Hij stond ‘s ochtends gewoon nog langs de lijn bij de voetbalwedstrijd van hun zoon. Zij wilde graag een fanfare op haar bruiloft. Roald en Barbra uit Leusden kozen lekker hun eigen weg bij de organisatie van hun huwelijksdag. Met als resultaat een heerlijke, relaxte bruiloft. 

“We hebben echt een topdag gehad”, blikt de kersverse bruid een paar weken later terug. Het stel gaf elkaar ‘s middags het ja-woord in het oude stadhuis van Amersfoort en vertrok daarna per limousine naar Het Centraal Ketelhuis. “Ik had er een keer geluncht met een vriendin en zag dat je er kon trouwen. Toen Roald me gevraagd had, zijn we meteen samen gaan kijken. De locatie is industrieel, maar ook romantisch door bijvoorbeeld de bloemen. Je hebt de ruimte binnen en de kinderen kunnen er lekker hun gang gaan. We waren er snel uit.” 

In Het Centraal Ketelhuis stonden een ontspannen borrel en buffet op het programma. ‘s Avonds druppelden nieuwe gasten binnen. Even langs het fotohokje voor een leuke herinnering aan de dag. En daarna de dansvloer op, waar een bevriende dj voor een swingend feestje zorgde. Maar niet voordat het stel door goede vrienden getrakteerd was op een verrassingsoptreden van de Achterveldse fanfare.

“Toen ik geboren werd stond de fanfare voor de deur. Ik heb daarom altijd gezegd: de fanfare moet ook spelen op mijn bruiloft. Het bleek een ontzettend leuke binnenkomer voor het feest.”

Fanfare bruiloft Roald & BarbraSamen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!