Populaire trouwlocatie in Amersfoort


[AMERSFOORT] Niet over één nacht ijs gaan, maar een bewuste keuze maken. Dat doen stellen natuurlijk als ze besluiten met elkaar te trouwen, maar ook bij het bepalen van de trouwlocatie voor hun bruiloft komt heel wat kijken. Steeds meer stellen kiezen voor het Centraal Ketelhuis in Amersfoort.

Centraal Ketelhuis

Juist in de herfstmaanden oriënteren veel stelletjes met trouwplannen zich op de keuze voor een feestlocatie. Dat is niet gek, want je wilt ruim de tijd nemen om tot een goede keuze te komen. De plek waar je je huwelijk viert, is tenslotte mede bepalend voor de sfeer van de dag. Veel bruiloften worden in het voorjaar of de zomer gevierd.

Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is de evenementenlocatie die herinnert aan de spoorwegbouw in Nederland. Decennialang werden hier, op de Wagenwerkplaats, treinen en wagons onderhouden en opgeknapt. Dat verleden is anno 2018 nog steeds goed zichtbaar in het Centraal Ketelhuis, dat inmiddels is uitgegroeid tot dé industriële feestlocatie van Amersfoort en omstreken. Naast bruiloften is de locatie ook voor lunch, high tea, zakelijk evenement en grote feesten en partijen tot en met 350 gasten goed toeven.

Stellen die zich oriënteren op een locatie voor hun bruiloft, letten op verschillende onderdelen. Zo worden praktische zaken zoals het aantal gasten, het beschikbare budget en reisafstanden in de gaten gehouden, maar tegelijkertijd zijn de sfeer, de gewenste faciliteiten en een authentieke omgeving ook van groot belang.

Bij Het Centraal Ketelhuis zetten we gastvrijheid altijd voorop. Vanaf de eerste kennismaking tot op de grote dag zelf proberen onze gastvrouwen en –heren met bruidsparen in spe mee te denken. Het doel is altijd glashelder: Stellen met hun familie en vrienden een onvergetelijke dag bezorgen.

Dat in combinatie met de industriële sfeer van het Centraal Ketelhuis blijkt een formule die aanslaat. Elk jaar worden meer nieuwe bruidsparen verwelkomd, die ervoor kiezen om hun hele huwelijksdag in en rond het Centraal Ketelhuis te vieren. Van de officiële plechtigheid en de fotografie tot diner en feestavond; alles is op deze plek mogelijk. Dat biedt een groot voordeel: Stellen kunnen met hun geliefden optimaal én zo lang mogelijk genieten van de dag van hun leven!

Op zoek naar een trouwlocatie? We vertellen jullie onder het genot van een drankje graag over alle mogelijkheden van het Centraal Ketelhuis. De locatie is geschikt voor groepen tot 350 personen en bevindt zich op loopafstand van het station Amersfoort Centraal. Kom je met de auto? Ook dan is de locatie heel goed te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid op het grote parkeerterrein. Kijk voor meer informatie op www.centraalketelhuis.nl of neem direct contact op via telefoonnummer 088-0001595.

Bron: BDU - De stad Amersfoort

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!