Sfeervol evenement in Het Centraal Ketelhuis


30 april stapten 75 medewerkers van Omix binnen voor een inspirerende personeelsbijeenkomst. Gasten werden welkom geheten bij de ontvangstbalie en konden meteen plaatsnemen bij de verschillende sta en -zitgelegenheden in de recent vernieuwde sfeervolle setting van Het Centraal Ketelhuis.

Ontspannen entree
Bij binnenkomst zochten veel van de gasten elkaar meteen op om wat bij te praten. Terwijl ze op hun gemak tijd hadden om te netwerken, liep de bediening af en aan met aspergesoep in glaasjes en heerlijke broodjes. “Dit liep heel lekker” vertelt Charlotte, organisator vanuit Omix. “Er kwamen tijdens het evenement ook verschillende hapjes langs. De bediening was heel vriendelijk en behulpzaam en op deze manier kon iedereen gewoon blijven staan.”

Lachend kennismaken
De middag werd afgetrapt met een heuse lachworkshop. “Deze workshop was heel ontspannen en was bedoeld om iedereen even los te krijgen en elkaar te leren kennen. Aan de foto’s van de workshop te zien is dat wel gelukt!” Hierna stonden er nog twee sprekers op het podium die de onderwerpen ‘innoveren’ en ‘geluksmomentjes’ belichtten. “Samen was het een mooie combinatie van ontspanning en informatieverstrekking.”

Indonesisch genieten
Na de workshop en presentaties was het tijd voor een heerlijk diner. “We hadden gekozen voor het Indonesische buffet, dit viel heel goed in de smaak! Er waren op het evenement verschillende veganisten, vegetariërs en mensen met allergieën. Ik heb het even nagevraagd, maar ook zij hadden genoeg keuze en hebben heerlijk gegeten!” Als heerlijke afsluiter van het diner werden er Ben & Jerry’s ijsjes uitgedeeld.

Perfecte locatie met sfeervolle inrichting
Over de locatie is Charlotte goed te spreken! “En de gasten ook”, vertelt ze. “De inrichting is compleet vernieuwd en naar mijn idee nóg mooier geworden. De locatie heeft een lichte uitstraling, wat heel prettig is.” Wat voor deze groep perfect was, is dat de gordijnen in het midden dicht konden. “Hierdoor kreeg je op sommige momenten van de dag een sfeervollere uitstraling dan wanneer je in een grote open ruimte bent.” Ook over het personeel kan Charlotte alleen maar positief zijn. “Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken. We hebben een topdag gehad!”

Een bedrijfsevenement organiseren in Het Centraal Ketelhuis? 

Neem contact op

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.