Sharing dinner bij het vuur op herfstbruiloft


Als je trouwt in november moet je het niet van het weer hebben. Maar wél van de gezelligheid binnen. Colin en Rolien uit Nijkerk kijken terug op een intieme en romantische bruiloft in Het Centraal Ketelhuis.

‘Intiem en gezellig’. Die woorden stonden bovenaan hun verlanglijstje voor de ‘Grote Dag’. “Toen we binnenstapten voor een verkennend gesprekje en een lunch waren we meteen overtuigd’’, vertelt Rolien enthousiast. “Het hoge plafond, de grote ramen en het licht. De hele sfeer sprak ons direct aan. De locatie is vintage en industrieel. Daar houden wij van. Bovendien waren er voldoende mogelijkheden voor een intieme bruiloft, dus ons besluit was snel genomen.”
De bruiloft was er één uit het boekje. Het vuur knetterde in de open haard en er was een lange tafel gedekt voor de vierentwintig daggasten van het stel. Nadat er een toost was uitgebracht, was het tijd voor een sharing dinner. Verspreid over de tafel stonden schalen met de lekkerste gerechtjes die de gasten konden pakken; gezellig, knus en bovenal super romantisch.
“Het eten en de wijnen waren heerlijk. We hebben van onze gasten ook zoveel positieve reacties gekregen. Een mooier diner met onze dierbaren hadden wij ons niet kunnen wensen. Achteraf besef je pas wat voor een prachtige dag het is geweest en dat er de hele dag niets is misgegaan. Alles liep werkelijk op rolletjes.”


herfstbruiloft

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!