Trouwtrends 2020


Ga je dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Jullie zijn vast druk bezig met alle voorbereidingen. Om een handje te helpen hebben we de trouwtrends van 2020 voor jullie op een rijtje gezet. Laat je inspireren en ontdek alle trouwtrends hier.

Unplugged wedding
Anno 2020 is er geen smartphone meer weg te denken in het dagelijkse leven. Hoe fijn is het dan om de mooiste dag van jullie leven  te vieren zonder dat iedereen de hele tijd op de mobiele telefoon zit? Bij een unplugged wedding leeft iedereen nog meer in het moment en verstoord niemand een bijzonder moment door een smartphone tevoorschijn te halen. Hoe gaaf is het om bruiloft foto’s te hebben zonder dat je allemaal telefoons ziet?

Intiemere bruiloften met kleinere gezelschappen
Een heerlijke ongedwongen sfeer vol liefde en emoties. Veel bruidsparen kiezen tegenwoordig voor een intieme bruiloft. Een persoonlijke dag die vaak alleen wordt bijgewoond door familie en goede vrienden. Bij een intieme bruiloft is er veel ruimte voor écht contact waardoor je samen met alle gasten intenser kan genieten.

Shared dining
De nieuwste trend op het gebied van bruiloft catering; verschillende gerechtjes die je samen kunt delen. In een ontspannen sfeer worden er allerlei heerlijke gerechten op tafel gezet. Iedereen kan in alle rust genieten van de verschillende lekkernijen. Dit gecombineerd met de beste wijnen zorgt voor de perfecte setting voor een heerlijk diner.

Industriële bruiloft
Een industriële bruiloft blijft hot! Natuurlijke materialen, vintage elementen, strakke lijnen, ruwe muren en een licht interieur zijn de basis voor een industriële bruiloft. Hierbij moet je uiteraard denken aan een geschikte locatie, waar jullie je de hele dag kunt begeven in een mooie industriële ruimte met een stoere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan het Centraal Ketelhuis, een indrukwekkend pand zeer geschikte locatie voor een industriële bruiloft.

Combinatie van stijlen in aankleding
Veel verschillende stijlen op het gebied van decoratie zijn op dit moment top om te kiezen voor je bruiloft. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Het combineren van verschillende stijlen is nog veel leuker. Ga bijvoorbeeld voor een botanisch thema met vintage elementen. Erg gaaf om te combineren en het geeft je bruiloft net dat extra’s om het helemaal af te maken.

Hele dag op één plek vieren
Je ziet steeds meer dat bruiloften op één plek worden gevierd. Van ceremonie tot spetterend feest, niemand hoeft hierdoor te reizen naar verschillende locaties wat veel tijd én stress scheelt. Het Centraal Ketelhuis is de ideale locatie om je bruiloft te vieren. Door de combinatie met het Oude Magazijn ben je tijdens je bruiloft op twee plekken maar heb je geen reistijd. Zo vier je je ceremonie bij het Oude Magazijn, geniet je buiten van een heerlijke barbecue bij het Centraal Ketelhuis, waarna het binnen losgaat tijdens een spetterend feest!

Neem de trouwtrends ter harte en kies voor een invulling die past bij jullie bruilfot! Meer informatie over trouwen in het Centraal Ketelhuis? Vraag om advies of meld je aan voor het eerstvolgende open huis en kom de trouwlocatie zelf bekijken.

Vraag advies aan Eerstvolgende open huis

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!