,,Hele dikke tien voor de organisatie” 


Peter Oostdijk besloot zijn veertigste verjaardag groots te vieren. Met goede muziek, lekker dansen en in het gezelschap van iedereen die hem lief is. Maar dan wel in een locatie die net even anders is dan anders: Het Centraal Ketelhuis. 

,,‘Onze’ locatie, waar mijn vrouw en ik getrouwd zijn, wordt verbouwd. Dus zochten we een goed alternatief, anders dan de geijkte evenementenlocaties. Dat is Het Centraal Ketelhuis zeker. Toevallig had ik net de offerte ontvangen toen mijn vrouw binnenkwam met de mededeling: ‘Ik heb gehoord over Het Centraal Ketelhuis. Daar moet je écht even gaan kijken’.” 

Op de avond van het feest kreeg Oostdijk te horen dat de dj een ongeluk had gehad. ,,Dat was schrikken. De partymanager regelde in no-time iemand anders die kwam draaien. Het werd perfect opgelost en het feest kon gewoon losbarsten. Mijn zoontje van tien was de hele avond de ster op de dansvloer.” 

Oostdijk is vol lof over de locatie en de organisatie. ,,De hele entourage is gewoon top. Alle gasten doen hun best op hun uiterlijk en de locatie past daarbij; chic en classy. Ook de bediening krijgt een hele dikke tien. De dame achter de bar wist binnen een half uur exact wie wat dronk. Daar scoor je pluspunten mee.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!