Win een dinerbon ter waarde van 50 euro!


De zomer is deze maand officieel begonnen, de zomervakantie ligt in het verschiet en de zon schijnt volop! Dat wordt genieten. 

Ons DLC concept staat voor Daily Local Cooking. Een concept dat we zelf ontwikkeld hebben. Uit liefde voor lekker, puur en eerlijk eten voor de gewone mens. Wij houden namelijk van mensen, van gezelligheid en van karakter. Bij ons is dan ook echt iedereen welkom. Bij DLC voelt iedereen zich thuis. Heerlijk ontspannen met vrienden of familie? Als DLC zijnde kunnen wij enorm genieten van een terras of veranda vol met mensen die heerlijk in het zonnetje zitten en elkaars verhaal delen. Aan tafel daar wordt lief en leed gedeeld met de mensen van wie je houdt. Aan tafel daar komt alles samen. Even lekker jezelf zijn. Dat is DLC.

Speciaal voor deze zonnige zomermaand mogen wij een dinerbon ter waarde van 50 euro weg geven. Dus ben jij heerlijk aan het ontspannen op het terras van het DLC Café of het Centraal Ketelhuis? Of geniet jij op de veranda van het DLC Restaurant van een heerlijke zomerse avond? Plaats dan jouw zonnigste foto op Instagram met de #dlcwinactie of plaats hem op de Facebook pagina van één van onze locaties. Stuur het op en wie weet win jij wel een dinerbon ter waarde van 50 euro voor het DLC Restaurant!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!