Kom jij ons team versterken?


Wij zijn altijd op zoek naar leuke, energieke mensen met een passie voor goed eten, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en feilloze intuïtie voor gastentevredenheid. Hieronder vind je onze vacatures. 

Staat er niets voor je bij? Een open sollicitatie kan altijd en mag je sturen naar astrid@centraalketelhuis.nl


Gezocht: Topper voor ons keukenteam

Vol passie bereid je de lunches, soepen, taarten en high-tea's met verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Samen met de rest van het team ben je verantwoordelijk voor het maken van de lekkerste gerechten en natuurlijk voor het bewaken van de kwaliteit. Naast dit alles vinden we het ook heel belangrijk dat er gelachen wordt en dat het klikt met ons enthousiaste, jonge team.

Wat breng je mee:


Wat mag je verwachten:

We bieden je een unieke en leerzame werkplek met veel kansen voor talenten! Je werkt met een team met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. 

Lijkt het je interessant en ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie naar astrid@centraalketelhuis.nl of bel 088 000 15 25 voor meer informatie.


Gezocht: Enthousiaste 1e medewerker bediening

Voordat we open gaan drink je eerst nog even lekker een kop koffie met het team en dan ga je gemotiveerd aan het werk. Je draait zelfstandig de bar als een echte barista en staat de gasten met een grote glimlach te woord. Je stuurt je collega's aan en stemt onderlinge zaken af met de keuken. En verder ondersteun je de bedrijfsleider met een aantal administratieve taken, zoals voorraadbeheer.

Wat breng je mee:


Wat mag je verwachten:

We bieden je een unieke en leerzame werkplek met veel kansen voor talenten! Je werkt met een team met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. 

Lijkt het je interessant en ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie naar astrid@centraalketelhuis.nl of bel 088 000 15 25 voor meer informatie.


Wil je meer weten over de bijzondere plek waar je komt te werken? Neem dan eens een kijkje in ons lunchcafé

werkenbij

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.