Kom jij ons team versterken?Op zoek naar een leuke bijbaan? Het Centraal Ketelhuis is altijd op zoek naar leuke, energieke mensen met een passie voor goed eten, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en feilloze intuïtie voor klanttevredenheid. 

Gezocht: medewerker bediening (weekend)
Voordat we open gaan drink je eerst een kopje koffie samen met het team en dan gaan we met ze allen aan het werk. Je draait zelfstandig de bar als een echte barista en staat de gasten met een grote glimlach te woord! De tevredenheid van de klant staat bij jou bovenaan. Samen met je collega's zorg je voor een gastvrij ontvangst en zorg je er ook weer voor dat iedereen vertrekt met een glimlach. Iets voor jou? Stuur je motivatiebrief en cv naar horeca@centraalketelhuis.nl!

Gezocht: keuken assistent
Samen met de kok run je de keuken van het Centraal Ketelhuis. Op theFork.nl krijgt het Centraal Ketelhuis een waardering van 8,6. Hier zijn we trots én zuinig op! Samen met je collega's bewaak je deze waardering en wellicht lukt het om met een goede teamspirit deze zelfs te verhogen. Dit is dé ideale plek om ervaring op te doen of stappen te zetten in je opleiding tot kok. Je maakt de lunches, de high tea's, doet de bestellingen en laat de keuken samen met je collega's conform de normen achter voor de volgende dag. Tot slot ben je tenminste één dag in het weekend beschikbaar. Meer informatie? Bekijk de complete vacature.

Wat mag je verwachten:
We bieden je een unieke en leerzame werkplek met veel kansen voor talenten! Je werkt met een team met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. Lijkt het je interessant en ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie naar astrid@centraalketelhuis.nl of bel 088 000 15 25 voor meer informatie. Wil je meer weten over de bijzondere plek waar je komt te werken? Neem dan eens een kijkje in ons lunchcafé

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.