Kom jij ons team versterken?Op zoek naar een leuke bijbaan? Het Centraal Ketelhuis is op zoek naar leuke, energieke mensen met een passie voor goed eten, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en feilloze intuïtie voor klanttevredenheid. 

Gezocht: medewerker bediening
Voordat we open gaan drink je eerst een kopje koffie samen met het team en dan gaan we met ze allen aan het werk. Je draait zelfstandig de bar als een echte barista en staat de gasten met een grote glimlach te woord! De tevredenheid van de klant staat voor jou bovenaan. Samen met je collega's zorg je voor een gastvrij ontvangst en zorg je er ook weer voor dat iedereen vertrekt met een glimlach. 

Wat mag je verwachten:
We bieden je een unieke en leerzame werkplek met veel kansen voor talenten! Je werkt met een team met passie voor hun vak en waar met plezier wordt gewerkt. Lijkt het je interessant en ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en CV naar horeca@centraalketelhuis.nl of bel direct naar 088 000 15 25 voor meer informatie. Wil je meer weten over de bijzondere plek waar je komt te werken? Neem dan eens een kijkje in ons lunchcafé

Solliciteer direct

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!