Horecatoppers gezocht!Het Centraal Ketelhuis is het best bewaarde geheim van Amersfoort: een sfeervol lunchcafé in een historisch pand op de Wagenwerkplaats. In het café hangt een ontspannen sfeer waarbij je in alle rust kunt genieten van al het lekkers van het Centraal Ketelhuis te bieden heeft. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Je bent een echte gastvrouw/gastheer voor onze gasten. 's Ochtends maak je je lekkerste koffietjes en 's middags voorzie je onze gasten van heerlijke drankjes. Je draait, soms samen met collega's, soms zelfstandig de bar, staat onze gasten te woord en je serveert drankjes en gerechten uit. Daarnaast horen ook voorraad aanvullen en schoonmaakwerkzaamheden (conform HACCP) tot het takenpakket.

Jij:

Een flexibele en gastvrije collega met een enorme passie voor de horeca. Je bent een representatieve kracht die ons team kan versterken. Je voelt je thuis in de sfeer van het lunchcafé. Relevante werkervaring in de horeca is gewenst. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar tijdens onze openingstijden van woensdag tot en met zondag (overdag). Afwisseling genoeg in deze baan! Naast het werken in het lunchcafé zijn er ook mogelijkheden om te werken tijdens evenementen.

Wij bieden:

- flexibele, unieke werkplek
- goed salaris
- leuke collega's die met passie voor hun vak en veel plezier werken
- flexibele werktijden, die in overleg ingedeeld worden

Interesse?

Mail je CV naar hr@tekagroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Luurtsema, 088 0001525.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!