Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Industriële trouwlocatie in Amersfoort

Het Centraal Ketelhuis is één van de meest inspirerende industriële trouwlocatie in Amersfoort! Het lichte interieur is voorzien van veel natuurlijke materialen en vintage elementen, waardoor het een warme en romantische look and feel uitstraalt. Deze trouwlocatie wordt door bruidsparen doorgaans gecombineerd met het naastgelegen Oude Magazijn. Een unieke combinatie van twee prachtige locaties om te trouwen in Amersfoort.

Officiele trouwlocatie

Het Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn zijn beiden een officiële trouwlocatie in Amersfoort. De locaties zijn exclusief af te huren, geef elkaar bijvoorbeeld het ja-woord in het naastgelegen Oude Magazijn en organiseer een intieme receptie in het romantische Centraal Ketelhuis. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment.

Ruim terras

Naast een tweetal ruimtes biedt het Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats.  

Trouwen in het Centraal Ketelhuis

Zijn jullie enthousiast en willen jullie trouwen in Amersfoort? Maak een afspraak voor bezichtiging of kom naar onze open dag om de sfeer te proeven van de trouwlocatie in Amersfoort. We denken graag mee over de perfecte invulling van jullie bruiloft.

Let op! Centraal Ketelhuis is woensdag t/m zondag vanaf 17.00u beschikbaar, begint je evenement eerder? Neem dan contact op via 088 - 000 15 95 om de mogelijkheden te bespreken.

Stel jouw offerte samen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!