Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Bruiloft in Amersfoort

Het Centraal Ketelhuis introduceert een speciale Best Wedding Deal voor een onvergetelijke bruiloft in Amersfoort. Deze trouwlocatie is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer, en biedt een sfeervol decor voor jullie complete bruiloft. Wij bieden alle faciliteiten om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Best Wedding Deal

Een compleet trouwarrangement en dat voor een scherpe prijs. Vier jullie complete bruiloft op één locatie; van het officiële ja-woord tot een spetterend trouwfeest. Profiteer nu van een compleet huwelijk voor slechts €6.250!

Huwelijk Amersfoort

Jullie gasten worden hartelijk ontvangen, waarna de huwelijksceremonie van start gaat. In de trouwzaal verzorgen wij een correcte trouwopstelling zodat iedereen kan genieten van de ceremonie.

Receptie en diner

Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage. Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Feestavond

Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij de bar. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon. Optioneel is er de mogelijkheid tot het serveren van een late night snack.

Neem contact op

Of bel direct met 088 - 000 15 95

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!