Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5

High tea Amersfoort - gratis parkeren in de directe omgeving

Heb jij zin in een uitgebreide high tea in omgeving Amersfoort? Geniet van hartige en zoete high tea hapjes van het huis onder het genot van een heerlijk kopje thee. Buiten op ons grote, zonnige terras of gewoon lekker ontspannen aan één van onze knusse tafeltjes binnen. Kies een high tea menu en reserveer minimaal één dag van te voren.

Ontdek de menukaart

High tea sweets - €24,50 per persoon

Speciaal voor de zoetekauw onder ons hebben we de high tea sweets! Geniet van met onbeperkt thee voor het gezelschap, koekjes, chocolaatjes, brownie, cheesecake, scones met jam en mascarpone en vers fruit uit het seizoen. Om je vingers bij af te likken!

High tea deluxe - €27,50 per persoon

Het is een feestje omalles te proeven tijdens de luxe high tea. Laat je verrassen door diverse belegde mini-bolletjes, buitenbeentjessoep, bladerdeegtaartje met kruidige vulling, seizoenssalades, koekjes, chocolaatjes, brownie, cheesecake, scones met jam en mascarpone en vers fruit uit het seizoen. Natuurlijk met onbeperkt thee! 

High tea bubbels - €29,50 per persoon

Dit is dé perfecte keuze als je iets bijzonders te vieren hebt. Deze feestelijke high tea is een combinatie van zoetige en hartige lekkernijen, geserveerd met een heerlijk glas (alchoholvrije) prosecco om te starten. Uiteraard met onbeperkt thee voor het hele gezelschap!

Summer high tea - €27,50 per persoon

Speciaal in de zomermaanden juli en augustus: Summer high tea! Deze high tea bestaat uit onder andere diverse hartige en zoete lekkernijen, fruit en zomerse drankjes. Dit zorgt ongetwijfeld voor een écht zomers gevoel!

Extra toevoegingen

De high-tea uitbereiden met nog meer lekkers? De high-tea is extra uit te bereiden met onderstaande toevoegingen!

- Saucijzenbroodje of kaasbroodje (€4,25)
- Desem bolletje met diverse dips (€2,75)
- Croissant en zoete broodjes (€3,50)

LET OP: Bij Centraal Ketelhuis is het alleen mogelijk om per PIN te betalen.

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!