Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

High tea Amersfoort

Heb jij zin in een uitgebreide high tea met vriendinnen in Amersfoort? Geniet van hartige en zoete high tea hapjes van het huis onder het genot van een heerlijk kopje thee. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de tafeltjes bij de open haard. Kies een high tea menu en reserveer minimaal één dag van te voren.

High tea sweets - €24,50 per persoon

Speciaal voor de zoetekauw onder ons hebben we de high tea sweets! Geniet van met onbeperkt thee voor het gezelschap, koekjes, chocolaatjes, brownie, cheesecake, scones met jam en mascarpone en vers fruit uit het seizoen. Om je vingers bij af te likken!

High tea deluxe - €27,50 per persoon

Het is een feestje om alles te proeven tijdens de luxe high tea. Laat je verrassen door diverse belegde mini-bolletjes, buitenbeentjessoep, bladerdeegtaartje met kruidige vulling, seizoenssalades, koekjes, chocolaatjes, brownie, cheesecake, scones met jam en mascarpone en vers fruit uit het seizoen. Natuurlijk met onbeperkt thee! 

High tea bubbels - €29,50 per persoon

Dit is dé perfecte keuze als je iets bijzonders te vieren hebt. Deze feestelijke high tea is een combinatie van zoetige en hartige lekkernijen, geserveerd met een glas (alchohol) vrije prosecco om te starten. Uiteraard met onbeperkt thee voor het hele gezelschap!

Extra  toevoegingen

De high-tea uitbereiden met nog meer lekkers? De high-tea is extra uit te bereiden met onderstaande toevoegingen!

- Saucijzenbroodje of kaasbroodje (€4,25)
- Desem bolletje met diverse dips (€2,75)
- Croissant en zoete broodjes (€3,50)

Ontdek de menukaart

LET OP: Bij Het Centraal Ketelhuis is het alleen mogelijk om per PIN te betalen.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!