Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Lunch Amersfoort

Moeite met kiezen van de lunchkaart? Proef gewoon alles door te lunchen bij Centraal Ketelhuis! Mix and match met kleine broodjes, quiches en soepen je ideale lunch bij elkaar. De kaart is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Wat dacht je van een heerlijk broodje beenham van boerderij het Binnenveld? Proef het zelf tijdens een smaakvolle lunch op het terras van Centraal Ketelhuis in Amersfoort.

Wij houden van mensen en van gezelligheid mèt karakter, bij ons is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent of hoe je voelt. Wij geloven in de echte mens. De mens met een eigen verhaal. Daarom vind je ons op bijzondere plekken. In gebouwen met een verhaal, zoals Centraal Ketelhuis. Daar is iets gebeurd; daar wordt geleefd. Wij vertellen jou graag dàt verhaal. Het verhaal van die mensen, generaties en families. Aan tafel, want daar komt alles samen.

JOUW EIGEN PLEKJE
Lunchen in Amersfoort doe je bij ons dan ook in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel, aan één van de kleine tafeltjes of buiten in het zonnetje op ons grote terras. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Geniet van verse thee of koffie met heerlijke taart van het huis. Of ga voor goed glas wijn op het terras. Helemaal uitpakken? Ga dan voor een uitgebreide high-tea in Amersfoort en bereid deze uit op basis van je eigen wensen! Proost en eet smakelijk!

RESERVEREN

LET OP: Bij Centraal Ketelhuis is het alleen mogelijk om per PIN te betalen.