Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Lunch Amersfoort

Moeite met kiezen van de lunchkaart? Bij Het Centraal Ketelhuis 'lunch bij DLC' proef je gewoon alles! Mix and match met kleine broodjes, quiches en soepen je ideale lunch bij elkaar. De kaart is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Wat dacht je van een heerlijk broodje parmaham met kaasvlokken en appelstroop? Ervaar het zelf tijdens een lunch of high tea in Amersfoort.

LUNCH VAN DLC

Lunch bij DLC wat betekent dat nu? DLC staat voor Daily Local Cooking, bij ons draait het allemaal om de mensen en pure producten uit de omgeving. Wij houden van mensen en van gezelligheid mèt karakter, bij ons is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent of hoe je voelt. Wij geloven in de echte mens. De mens met een eigen verhaal. Daarom vind je ons op bijzondere plekken. In gebouwen met een verhaal, zoals het Centraal Ketelhuis. Daar is iets gebeurd; daar wordt geleefd. Wij vertellen jou graag dàt verhaal. Het verhaal van die mensen, generaties en families. Aan tafel, want daar komt alles samen.

JOUW EIGEN PLEKJE

Lunchen in Amersfoort doe je bij ons dan ook in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes bij de open haard. Geniet van de verse thee of koffie met taart van het huis. Of geniet van een goed glas wijn en chique hapjes. Proost en eet smakelijk!

Op de hoogte blijven van al het DLC nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven