Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8

Moeite met kiezen uit de lunchkaart? Bij Het Centraal Ketelhuis lunch by DLC Café proef je gewoon alles! Mix and match met kleine broodjes, quiches en soepen je ideale lunch bij elkaar.

De kaart van het Centraal Ketelhuis Lunch by DLC Café is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Per categorie heb je keuze uit drie broodjes. Met vertrouwde klassiekers en avontuurlijke broodjes is er aan iedereen gedacht. Wat dacht je van Fallafel met aioli en komkommer? Of ga je liever voor huisgemaakte tonijnsalade met kappertjes en zongedroogde tomaatjes? Nieuw zijn de Flammkuchen met bijvoorbeeld bacon, ui en rucola. Bekijk hier de lunchkaart.

LUNCH BY DLC Café
Lunch by DLC Café Wat betekent dat nu? DLC staat voor Daily Local Cooking en bij ons draait het allemaal om de mensen en pure producten uit de omgeving. Wij houden van houden van mensen. Van gezelligheid mèt karakter. Bij ons is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent of hoe je voelt. Wij geloven in de echte mens. De mens met een eigen verhaal. Daarom vind je ons op bijzondere plekken. In gebouwen met een verhaal, zoals het Centraal Ketelhuis. Daar is iets gebeurd; daar wordt geleefd. Wij vertellen jou graag dàt verhaal. Het verhaal van die mensen, generaties en families. Aan tafel, want daar komt alles samen.

Lunchen doe je in het Centraal Ketelhuis dan ook in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes tussen de boekenkasten. Wedden dat je niet meer weg wilt als je eenmaal zit? Gelukkig is er de theekaart. Met de lekkerste verse thee en koffie, taart van het huis, ambachtelijke koekjes en wegdroomchocola. Of geniet van een goed glas wijn en chique hapjes. Eet smakelijk!