Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

Zakelijk event op De Wagenwerkplaats

Centraal Ketelhuis is dé industriële locatie voor zakelijke evenementen op het terrein De Wagenwerkplaats in Amersfoort. Het industriële karakter komt goed tot uiting in het interieur. Zo is er een bar waar staal in verwerkt is en doen de originele buizenstelsels aan de wand dienst als kunstobject.

Bereikbaarheid

De locatie ligt centraal in Nederland en bevindt zich op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Perfect voor een zakelijk event. Ook per auto is Centraal Ketelhuis goed bereikbaar, door de nabijheid van snelwegen A1 en A28. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Diverse ruimtes

De locatie is exclusief af te huren voor diverse zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, productlanceringencongressen, bedrijfsfeesten en seminars. Natuurlijk met alle mogelijkheden op het gebied van horeca, activiteiten en entertainment. Naast een tweetal ruimtes biedt Centraal Ketelhuis een ruim terras op de zon met een prachtig uitzicht op de historische industriële panden van de Wagenwerkplaats. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor een zakelijk event.

Let op! Centraal Ketelhuis is woensdag t/m zondag vanaf 17.00u beschikbaar, begint je evenement eerder? Neem dan contact op via 088 - 000 15 95 om de mogelijkheden te bespreken.

Stel jouw offerte samen

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!